Wonen in Apeldoorn

Stel je eens voor: wonen midden in Apeldoorn, aan het water, op een plek met rijke historie. In een energiezuinige, comfortabele en onderhoudsvriendelijke nieuwbouwwoning, mét de karakteristieke uitstraling van vroeger. Dat is wonen in een nieuwbouwhuis in de Vlijtsekade. Waarom wonen in Apeldoorn nog meer zo fijn is?

image alt

Natuurlijke omgeving

Naast koninklijke allure biedt Apeldoorn ook een zeer aantrekkelijke omgeving met veel groen. De stad ligt midden op de Veluwe, waar je eindeloos kunt fietsen en struinen. Je doorklieft de bossen, wandelt over heidevelden en langs vennetjes. En waar je niet direct aan denkt bij de Veluwe: je vindt er ook veel water. Kitesurfers en andere watersporters kunnen hun hart ophalen bij de Randmeren.

image alt

Koninklijk Apeldoorn

Waan je als een vorst in Apeldoorn! Op Paleis het Loo bijvoorbeeld, waar het prachtig wandelen is in de vorstelijke tuinen. Het was eeuwenlang het koninklijk paleis van de Oranjes, dat zij gebruikten als jacht- en vakantieverblijf. De koninklijke grandeur is op meer plekken in Apeldoorn terug te vinden: van winkels met het predicaat ‘hofleverancier’ tot het kunstwerk ‘De Kus van Willem-Alexander en Maxima’.

Creëer je eigen paleis

Breng de grandeur en het water samen met industriële historie en je komt uit bij de nieuwbouw van de Vlijtsekade. Midden in Apeldoorn. Majestueuze kadewoningen, stadswoningen en pakhuizen liggen aan het Apeldoorns kanaal, of net een straatje erachter. Hier voel je de bedrijvigheid van vroeger, met het relaxte gevoel van wonen aan het water. En dat in moderne nieuwbouw, waar het comfortabel wonen is. Creëer in de Vlijtsekade je eigen paleis! Benieuwd naar het woningaanbod?

Wanneer gaat het plan in verkoop? Planning De Vlijtsekade
Hoe wil je wonen? Bekijk het aanbod