De Vlijtsekade; goed bereikbaar

Langs het Apeldoorns Kanaal, net onder het voormalig Zwitsalterrein en bij ‘t Sluisje, komt dit nieuwbouwplan de Vlijtsekade. Het kanaal doorkruist de stad, waardoor je gemakkelijk langs de kade van noord naar zuid fietst, of andersom. Ook de binnenstad van Apeldoorn is vlot te bereiken. Laat de trappers maar draaien.

Bestemming: thuis

De Vlijtsekade is autoluw van opzet, parkeren doe je dan ook in de hofjes. De kade is zelfs alleen maar bedoeld voor fietsers en wandelaars. Je bereikt het nieuwbouwplan met de auto het gemakkelijkst vanaf de Vlijtseweg. Kom je vanuit Amersfoort of Deventer over de N344 de stad binnenrijden, dan ben je in nog geen 10 minuten bij je huis.

Bestemming: centrum

Als (toekomstige) inwoner van Apeldoorn kom je natuurlijk graag in het levendige centrum. Loop je, dan doe je er zo’n 10 minuten over. Met de fiets, ben je slechts de helft van de tijd kwijt. Langs het Apeldoorns kanaal loopt een fijne fietsroute, richting het centrum, of juist richting ‘t Sluisje die de oost- met de westkant van het kanaal verbindt.

Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod