Jouw nieuwbouwwoning is klaar voor de toekomst

Een nieuwbouwwoning? Dat is wel zo makkelijk én kan behoorlijk schelen in de maandelijkse energielasten. Makkelijk omdat je bij de keuze voor nieuwbouw niet meer hoeft na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is. Deze woningen zijn immers al zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken ook nog eens over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen van je woning en elektriciteit opwekken. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen ook (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte.

Jouw woning in De Vlijtsekade

De woningen in De Vlijtsekade zijn dus al helemaal voorbereid op een gasloze toekomst. De woningen in De Vlijtsekade beschikken over de volgende duurzame technieken en installaties:

image alt

Een slimme investering

Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn al bij de koopsom van een nieuwbouwwoning inbegrepen. Alles is vakkundig geïnstalleerd en helemaal compleet. Je hebt bij aankoop van een duurzame woning bij de meeste hypotheekverstrekkers wel extra leencapaciteit op de hypotheek en een rentekorting. Ook op de lange termijn is dit dus een heel slimme investering.

Iets vragen? Contact
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod