5 goede redenen om naar de Vlijtsekade te verhuizen

27 juli '20

Benieuwd of de Vlijtsekade in Apeldoorn jouw plek is? Dan geven we je hier vast 5 goede redenen om de stap te wagen naar deze nieuwbouw!

1. De voordelen van nieuwbouw

De Vlijtsekade is helemaal nieuw. En dat is hartstikke fijn! Nieuwbouw brengt namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee. Zo zijn de woningen goed geïsoleerd (wat zorgt voor comfort én een lagere energierekening), heb je weinig onderhoudskosten dankzij alle nieuwe en duurzame materialen en voldoen de woningen aan de wettelijke eisen voor geluidsisolatie (lekker rustig dus).

2. Wonen met karakter

Een nieuwbouwhuis kan eruitzien als 13 in een dozijn. Niet bij de Vlijtsekade! Hier bouwen we met respect voor het industriële karakter. Dat zie je terug in de schuine daken die herinneren aan de oude fabriekshallen en aan de robuuste stijl met strakke lijnen. Woon jij straks met uitzicht op de kade of in een intiem hofje?

image alt

3. Natuur maakt gelukkig

De Vlijtsekade ligt aan het water en heeft een aantal stadsparken op loop- en fietsafstand. Maar bovenal: Apeldoorn ligt midden op de Veluwe. Prachtige bossen, paarse heidevelden, verborgen vennetjes en uitgestrekte velden. Wanneer je hier door de natuur wandelt of fietst kom je helemaal tot rust.

image alt

4. Er is van alles te doen

Apeldoorn saai? Helemaal niet! In de binnenstad vind je restaurants, cafés, volop winkels, een theater en een bioscoop. Je kunt eropuit in de bossen, uitwaaien op het water van de Randmeren of relaxen op het stadsstrand. Ook zijn er veel sportverenigingen waar je je bij kunt aansluiten en worden er regelmatig evenementen georganiseerd. En wat dacht je van die mooie paleizen in en rond de stad? En die fijne musea als het CODA waar je heerlijk doorheen kunt struinen? Eén ding is zeker; in Apeldoorn verveel je je niet.

5. Autoluw, mét parkeerplek

Een parkeerplek vinden is in veel steden een uitdaging. In de Vlijtsekade is het gelukkig wel makkelijk om je auto kwijt te kunnen. Niet direct voor de deur, maar in een parkeerhofje om je hoek. Zo staat de auto uit het zicht, en toch altijd bij de hand. En weet je dat dit wijkje ook nog eens autoluw is? Dat is wel zo veilig voor de kinderen.

Overtuigd?

Ben jij na het lezen van dit bericht overtuigd en wil je de stap wel wagen? Laat je gegevens achter onder jouw favoriete woningtype en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Vlijtsekade. Je krijgt als eerste een bericht wanneer de verkoop start.

Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning
Welke woning kies je? Woningen Vlijtsekade