Bouwnummers De Vlijtsekade live!

25 november '20

Goed nieuws! Alle 31 bouwnummers van De Vlijtsekade fase 1b staan live. Ga nu online opzoek naar jouw perfecte woningmatch zodat je goed bent voorbereid op de verkoop die binnenkort start. Vanaf dat moment kan je je inschrijven voor je favoriete huis van De Vlijtsekade fase 1b. Aangezien dit vergelijkbare woningen zijn van de naastgelegen fase 1a, heb je nu weer opnieuw de kans om jouw droomwoning in De Vlijtsekade te kopen.

Compleet plaatje

Om het plaatje compleet te maken staan de voorlopige prijzen en de plattegronden bij de bouwnummers online en kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld alle kenmerken eens goed. Je ziet dan hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op de afgesloten parkeerhofjes. En last but not least: de prijsindicatie per bouwnummer staat nu ook op de website! 

In onderstaande interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt. Klik door de kaart heen en ga op zoek jouw perfecte match.

Meld je aan als belangstellende

Heb je interesse in een woning in De Vlijtsekade? Ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Je krijgt dan een mail met de link naar de verkooppagina op moment van verkoop. Hier vind je onder andere de verkooptekeningen, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Maak dan een account aan in 'mijn Eigen Huis'. Hier zie je in één overzicht wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Heb jij jouw favoriete woning al geliked? Wil je meer weten hoe dat werkt? We leggen het op onze servicepagina stap voor stap uit.

Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws over De Vlijtsekade
  Bereid je voor op start verkoop