De afwerking van jouw woning

8 december '20

Heb je al een woning in De Vlijtsekade op het oog? Dan wil je vast weten of een badkamer en keuken bij de prijs is inbegrepen? We laten je het graag zien!

image alt

Een complete badkamer

Alle appartementen in De Vlijtsekade zijn voorzien van een complete badkamer en toilet. Het sanitair is van O'Novo en de kranen zijn van Grohe. En voor de tegels kan er gekozen worden uit wit glanzende of matte wandtegels en en grijze vloertegels. In de sanitair- en tegelbrochures kun je precies zien welke uitrusting er voor je klaar staat en welke tegels je kunt kiezen. Wil je iets anders? Dat kan natuurlijk ook. Qoqon keuken & badkamer studio hebben een breed assortiment om jouw droombadkamer samen te stellen.


image alt

Speciale keuken aanbieding

Er is naast de badkamer wil je natuurlijk ook een keuken in je nieuwe woning. Deze is niet inbegrepen in de prijs, maar er is een speciale projectaanbieding voor de keuken van in de woning opgenomen. De moderne en strakke Nobile keuken beschikt over luxe inbouwapparatuur. Waaronder een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Daarnaast beschikt jouw nieuwe keuken ook over een Quooker koud- warm- en kokendwaterkraan, hoe fijn is dat! Check in de brochure van jouw voorkeurswoning wat de speciale aanbieding inhoud.


  Naar het woningaanbod
Meer nieuws? Ga naar het nieuwsoverzicht