De laatste woning is verkocht

15 maart '21

De Vlijtsekade fase 1b is voor 100% verkocht! Deze maand tekenden de kopers van bouwnummer 19, gefeliciteerd. Uiteraard houden we alle kopers van een woning van De Vlijtsekade fase 1b op de hoogte wat betreft de start van de bouw en met updates van de bouwplaats.

Laatste woning De Vlijtsekade fase 1b verkocht

Omgevingsvergunning ingediend

De ontwikkeling van De Vlijtsekade krijgt steeds meer vorm en we hebben weer een mooie mijlpaal behaald. In week 52 van 2020 is de omgevingsvergunning aangevraagd voor fase 1b. 

Hoe nu verder?

Het duurt normaal circa 6 weken voordat een omgevingsvergunning verleend wordt door de gemeente Apeldoorn De behandeling van de omgevingsvergunning is momenteel door de gemeente met 6 weken verlengt. Daarna wordt deze ter inzage gelegd en volgt de bezwaarperiode. Als we er van uitgaan dat er geen bezwaren ontvangen worden, dan kan de vergunning 6 weken later definitief worden vastgesteld. De vergunning wordt dan onherroepelijk. Rond half mei 2021 weten we of dit het geval is. De verwachting is dat de woningen dan medio mei gegund kunnen worden en je begin juni naar de notaris kan. Na gunning zal de aannemer ook de voorbereidingen treffen voor het starten van de bouw.

  Ik heb een vraag
  Planning bekijken