Even voorstellen: Financieel Adviseurs Rabobank

15 september '20

Om een woning aan te kopen aan de Vlijtsekade in Apeldoorn heb je een financiële check nodig. De adviseurs van Rabobank Apeldoorn en omgeving kunnen je hiermee helpen. In dit nieuwsbericht stellen wij je daarom graag voor aan financieel adviseurs Erik Roelofs en Rico Jan Roering.

Financiële check

Een financiële check kan onderdeel zijn van de selectieprocedure, bijvoorbeeld wanneer meerdere mensen interesse hebben in hetzelfde bouwnummer. De check geeft inzicht in jouw leencapaciteit of dient als bevestiging dat je de woning kunt aankopen vanuit eigen middelen. Het financiële-check-formulier is op te vragen bij je eigen bank of hypotheekverstrekker. Erik en Rico Jan van Rabobank Apeldoorn en omgeving zijn bekend met het nieuwbouw project aan de Vlijtsekade in Apeldoorn en helpen je graag jouw financiële mogelijkheden inzichtelijk te maken. 
Zie jij jezelf al wonen aan de Vlijtsekade? Maak dan snel een afspraak!

Afspraak maken

Bereikbaarheid

De financieel adviseurs van Rabobank zijn tijdens de openingstijden van de Rabobank ook op meerdere manieren bereikbaar. "Het gehele traject heb ik persoonlijk contact met je via video, telefoon, mail en app’’, aldus Eric en Rico Jan.

Erik Roelofs

T: 06 57 08 60 64

Rico Jan Roering

T: 06 23 57 05 80

Financieel Adviseurs Rabobank De Vlijtsekade

Brief uploaden

Nadat de verkoop is gestart kan je bij het doorgeven van je voorkeuren de brief uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen.

Meer lezen over de financiële check?

Lees meer over de financiële check
Hoe ziet het proces er verder uit? Woning kopen
Heb je al bericht ontvangen? Naar Mijn Eigen Huis