Hoe werken prijsindicaties?

30 september '20

De woningen in De Vlijtsekade fase 1b worden zonder meer bijzonder. Hoe kan het ook anders, met zo'n uniek ontwerp en schitterende ligging. Maar wat kosten de woningen dan precies? Momenteel wordt er gewerkt aan de voorlopige prijzen. Zodra deze bekend zijn krijg je hierover mail. Zo kun jij je beter oriënteren.

image alt

Circa prijzen per woningtype

Op dit moment is nog niet bekend wat (ongeveer) de van-tot prijzen worden per woningtype. Straks kan je zien wat de circa prijs per woningtype gaat worden. Dan kan je zien of er iets tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de voorlopige prijzen per woning type bouwnummer. 

Waarom zijn de prijzen niet meteen bekend?

We willen graag dat je zo snel mogelijk weet dat er een nieuwbouwproject aan komt. Zo is er voldoende tijd om je goed te oriënteren alvorens de verkoop start. Op het moment dat het project wordt aangekondigd is het schetsontwerp klaar. Achter de schermen gebeurt er daarna nog van alles. Het schetsontwerp wordt verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp waarin de precieze details worden vastgelegd en er worden afspraken gemaakt met de aannemer. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van de woning gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld.

De financiën Ga naar financiering
Hier wonen? Bekijk woningen