Meer over... huurwoningen fase 1b

29 oktober '20

Ben je opzoek naar een fijne woning in Apeldoorn, maar wil je liever niet iets kopen? Of vis je steeds achter net als er een betaalbare woning te koop komt? Dan zijn de huurwoningen in De Vlijtsekade misschien wel iets voor jou! Gloednieuw, duurzaam én betaalbaar. We delen graag alvast de eerste details met je.

image alt

Industriële architectuur

Op loopafstand van het centrum van Apeldoorn wordt op dit moment hard gewerkt aan de ontwikkeling van verschillende nieuwbouwwoningen waarvan 31 huurwoningen. Deze woningen verschillen in architectuur, maar hebben allemaal dezelfde industriële uitstraling als de koopwoningen in De Vlijtsekade fase 1b. Kenmerkend is de variatie van stijlen en de groene binnenplaats. Daarnaast loop je van af de huurwoningen zo naar de kade en 't sluisje. Dat is echt uniek!

Divers aanbod
Naar verwachting zullen de woningen in het derde kwartaal van 2022 worden opgeleverd. Ook de huurwoningen in fase 1b heeft een divers aanbod. Je kunt kiezen uit verschillende hoek- en rijwoningen die ook nog eens van gevel verschillen, maar ook de woonoppervlakte varieert.  Alle woningen hebben een tuin aan de achterzijde van de woning. De huurprijzen vallen in de sociale- en middeldure huursegement. 

  Meer over bereikbaarheid van De Vlijtsekade
  Lees meer over De Vlijtsekade