Verdeling parkeerplaatsen De Vlijtsekade fase 1b

Verdeling parkeerplaatsen fase 1b

25 november '20

Welke parkeerplaats hoort bij welk bouwnummer? En wat is de verdeling van het aantal parkeerplekken in De Vlijtsekade fase 1b? We laten je het graag zien.

Welke parkeerplek hoort bij welk bouwnummer?

Elk bouwnummer krijgt een parkeerplaats toegewezen. Het gaat om een parkeerplaats op een gezamenlijk (mandelig) terrein achter de woningen. Het parkeerterrein is exclusief voor bewoners en afgesloten doormiddel van een elektrisch hek/poort. Naast de exclusief toegewezen parkeerplek per woning zijn er ook vrije, niet toegewezen, parkeerplekken. Deze parkeerplekken zijn voor bewoners met meerdere auto's en eventueel bezoekers van bewoners van De Vlijtsekade fase 1b. In de interactieve kaart hieronder kun je zien welke parkeerplaats bij welk bouwnummer hoort door op jouw favoriete bouwnummer te klikken.

Elektrisch laden

In de basis wordt per parkeerterrein al rekening gehouden met een centrale stoomvoorziening om het laden van elektrische auto’s makkelijker mogelijk te maken. Hoe invulling wordt gegeven aan het plaatsen van laadpalen ect. bepaalt u straks samen met de overige bewoners die gebruik maken van het parkeerterrein.

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws