Planning De Vlijtsekade

Het nieuwbouwplan De Vlijtsekade biedt jou alle voordelen van modern wonen aan het water, midden in de stad Apeldoorn. Ben jij benieuwd naar de planning van dit project? Kijk dan snel verder. Naast de koopwoningen zijn hier ook huurwoningen beschikbaar. Wil jij huren in De Vlijtsekade? Kijk dan snel op www.hurenindevlijt.nl.

Start verkoop

De verkoop van dit project heeft al plaats gevonden en de woningen van De Vlijtsekade zijn inmiddels allemaal verkocht. 

Start verkoop

Start bouw

De aannemer is in het 2e kwartaal van 2021 gestart met het bouwen van de woningen op De Vlijtsekade fase 1b. Vanuit deze hoek wordt er vloeiend doorgebouwd aan alle woningen in dit project.

Start bouw

Oplevering

Het bouwen van de woningen duurt ongeveer een klein jaar. De eerste woningen worden naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 opgeleverd. De laatste woningen worden naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 opgeleverd. Voor de specifieke oplevering per bouwnummer zal de aannemer contact opnemen met de kopers.

Oplevering

Ik wil hier wonen!

Inmiddels zijn alle woningen in dit project verkocht, maar naast de koopwoningen worden hier ook een aantal huurwoningen ontwikkeld. Wil jij een prachtige nieuwbouwwoning huren in De Vlijtsekade? Kijk dan snel op www.hurenindevlijt.nl. Hier vind je alle informatie over deze huurwoningen en kan jij je aanmelden als geïnteresseerde.

 

Heb jij een woning gekocht of wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Laat dan onderaan de pagina je e-mailadres achter, zodat wij je regelmatig nieuwe informatie kunnen sturen. 

 

Meer weten over Vlijtsekade? Veel gestelde vragen
Updates? Bekijk het laatste nieuws!