Kadewoning Tussen #044

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 44 ligt direct aan de kade en hier woon je op de 1e verdiepingen met een fantastisch uitzicht. Vooral de architectuur met een knipoog naar het industriële verleden valt direct op. Het schuine dak, de mooie warme gemêleerde gevelsteen, stoere kozijnen en veel ramen. Met 3 volledige woonlagen en een fijne tuin op westen is het hier genieten met het hele gezin. Uitzicht op de kade en op loopafstand van het centrum van Apeldoorn. Wat wil je nog meer?

In aanbouw / bewoond

Kadewoning Tussen #044

ca. 123 m2
4 kamers
3 woonlagen
ca. 72 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bodemwarmtepomp

De woningen in De Vlijtsekade worden zonder gasaansluiting gebouwd. De Kadewoningen en de woningen aan de Vlijtseweg zijn standaard voorzien van een bodemwarmtepomp. Een bodemwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de bodem. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!

image alt

Duurzaam wonen

Deze eengezinswoningen worden gasloos gebouwd en zijn zuinig door de lage EPC van 0,4. Dat zie je straks terug op de energierekening. De vloerverwarming en balansventilatie zorgen voor een heel aangenaam binnenklimaat.